Ad Patres

Werkzaamheden

Strategy, creation, photography, (online) media

Start

januari 2017

Lancering

mei 2017

Website
www.adpatres.nl

01.-

Introductie

Drie portretten.
Drie verhalen.
Eén doelgroep.

Verhalen vertellen staat centraal in onze rebrandingscampagne voor uitvaartcentrum Ad Patres uit Den Haag. Het draait allemaal om drie persona's die hun unieke en bijzondere levensverhaal vertellen. Op dezelfde manier begraven worden als het bijzondere leven dat ze geleid hebben is de boodschap. Op deze manier wil Ad Patres de doelgroep bereiken. Deze campagne ontwikkelden we samen met onze partners Hans Moolenaar fotografie en internetbureau Flink.

02.-

Doel

Een uniek leven.
Een buitengewoon afscheid.
Ad Patres.

Drie chique fictieve persona's vertegenwoordigen de doelgroep van Ad Patres. Elk individu is bijzonder, leidt een uniek leven en heeft hoge posities (gehad). Ad Patres vertelt op de website uitgebreid over de levensloop van de persona's.

Als voorbeeld vertellen we hier het verhaal van Bob Johansson. Zijn leven is bijzonder. De doelgroep leest zijn verhaal en voelt bewondering en herkenning: ze hebben een vergelijkbare achtergrond. Ze willen zich identificeren met mensen die hen begrijpen en die op hetzelfde niveau zitten. De doelgroep zijn mensen van aanzien en met een netwerk. Ze willen hun bijzondere leven delen met hun netwerk. In een bijzonder afscheid. Ad Patres begrijpt dat deze mensen gewend zijn om in comfort en luxe te leven. Dat verwachten ze ook als ze afscheid nemen: kwaliteit en een eervolle vertelling van hun verhaal.

Het gevoel van exclusiviteit creëren we met de campagnestijl: speciaal geportretteerde foto's die excentriek zijn, gemaakt door een artistieke (Hans Moolenaar) fotograaf. Het bijzondere leven van de persoon wordt zo uitvergroot en versterkt. Dat geldt zowel voor het leven van de geportretteerde als voor de manier waarop Ad Patres het afscheid tot in elk uniek detail regelt.

Deze personen leveren een prominente maatschappelijke bijdrage. Uniek in hun soort. Ze willen vertellen waar hun passie ligt. Wat ze belangrijk vinden in het leven en in hun carrière. Ad Patres vertaalt en verpakt hun passie in een quote.

De verhalen eren de levens van de personen en zorgen ervoor dat de doelgroep zich begrepen voelt. Hij/zij heeft te maken met een bedrijf dat op zijn/haar niveau opereert. De persoon identificeert zich met Ad Patres.

Ben jij klaar om het verschil te maken?

Zo ja, dan horen we graag van je.

NEEM CONACT MET ONS OP